Planerad verksamhet

Viktig information

Under rådande omständigheter kommer vi på HiSUS följa Folkhälsomyndighetens råd och restriktioner och ställa in verksamhet om det verkligen behövs.

Kommande aktiviteter

Varje år träffas barn och unga med hörselskada genom vår verksamhet, här träffas många vi som bor i Stockholm län. Här kan du hitta aktiviteter som du kanske vill delta på!

kom ihåg!

För att kunna delta på våra aktiviteter så måste man vara medlem i Unga Hörselskadade, se till att bli medlem redan idag. Ett medlemskap gäller till 31 decemeber sen så måste man förnya sitt medlemskap i UH.

SPELKVÄLLAR – MINECRAFT UNDER HELA HÖSTEN

Tillsammas med UH kommer HiSUS ha digitala spelkvällar under hela hösten! Kvällen vänder sig till dig som erfaren Minecraft spelare och dig som är nyfiken på vad vårt digitala universum har att erbjuda. Vi har erfarna ledare på plats som kan guida dig i spelet om det är första gången. Du är välkommen oavsett vart du än bor i vårt avlånga land.

Minecraft är ett bygg och äventyrsspel där enbart kreativiteten kan sätta gränserna. I den virtuella världen kan man bygga fantastiska byggnader, slåss mot fientliga varelser, jaga djur, spränga berg eller varför inte jobba i en gruva. Man behöver ej vara läskunnig för att delta i spelet. Det kommer finnas en ledare på plats som kan guida dig om det är första gången du spelar eller om några tekniska problem uppstår.

För att kunna spela Minecraft behöver du en dator, surfplatta eller mobil med internetuppkoppling och ett konto på Microsoft. Minecraft versionen som heter Bedrock Edition. Om du har Java Edition av spelet behöver vi fixa rätt version för att du ska kunna delta.
Kontakta HiSUS kansli.

Var: Digitalt via Minecraft och Zoom
Tid:  Vi spelar mellan 17.30-20.00.
Vilka Torsdagar: 27 augusti, 24 september, 22 oktober, 26 november och 17 december.

Bor i stockholm? Om du är boende i Stockholm kan du åka till HiSUS ungdomsgård på Lidnersgatan 10 i Kristineberg och spela Minecraft där.

Såhär anmäler du dig

Om du vill delta på denna spelkvällarna anmäler du dig till hisuskansli@uh.se eller ring/smsa till 079 318 10 77, senast tisdag den 25 aug. En bekräftelse kommer skickas ut med all info som behövs för att du ska kunna koppla upp dig mot spelet och mötesplattformen. Allting är gratis.

I anmälan ska du uppge vad du heter, ålder, vart du bort / vilken lokalavdelning, har du behov av tolk? ( Teckenspråkstolk  eller skrivtolk), vilken enhet du kommer spela på samt vilken version av Minecraft du har (Java eller Bedrock Edition). Meddela oss gärna vilken mejl som är kopplad till Microsoftkontot som du ska spela ifrån.

Unga Hörselskadade i Stockholms Län & Stad
Malmgårdsvägen 63a, 11638 Stockholm (t-bana Skanstull)

Mail: hisuskansli@uh.se 
Telefon: 079 318 10 77

Klicka här för att läsa vår integritetspolicy