Vill du vara med?

apr 16, 2020

UHiS/HiSUS behöver din hjälp! Vi har haft stora ambitioner och stora planer, men inte riktigt kunnat genomföra dem. Nu undrar vi om du vill vara med och hjälpa till?! Vi är i startgroparna efter ett turbulent år. Ingenting är bestämt, så allas idéer är varmt välkomna.

Vad är det vi vill ha in för tankar och idéer då? Jo, UHiS/HiSUS ska nu när hela personalstyrkan är på plats börja driva vårt påverkansarbete. Med detta menar vi inte att sitta på massor av tråkiga möten med sega politiker, utan mer kreativt. Kampanjer på sociala medier, debattartiklar, aktioner, m.m. Är det någonting som bör förändras i din närhet som du vill att vi driver tillsammans med dig? Är det någonstans du inte blir förstådd, där du tycker att det finns behov av att din omgivning lär sig mer om hörselskadades situation?

Det finns många områden och många potentiella frågor, så frågan är, vad vill du driva? Utbildning, hörselvård, kollektivtrafik, tolkning, idrott, kultur, sociala medier och mycket mer. Tillvägagångsätten är oändliga och det är enbart kreativiteten som sätter gränserna.

Vi på UHiS/HiSUS vill bjuda in till samtal för att spåna på just detta och använda ditt engagemang för att påverka det som är viktigt för dig. Därför bjuder vi in till samtal under nästa vecka för att tillsammans kunna spåna idéer och tankar vad vi skulle kunna göra. Vi kan skriva eller samtala, du bestämmer.

Ambitionen är att senare samla alla personer som har idéer för att lyfta det bland samtliga intresserade att jobba med oss i alla viktiga frågor och att vi via zoom har ett gemensamt möte, där vi i stor grupp spånar idéer till något mer konkret.

Vad säger du? Är du intresserad kontakta Rebekah på rebekah.krebs@uh.se eller på 070 55 321 57 (sms och samtal funkar).

Hoppas vi hörs!

Unga Hörselskadade i Stockholms Län & Stad
Malmgårdsvägen 63a, 11638 Stockholm (t-bana Skanstull)

Mail: hisuskansli@uh.se

Telefon: 079 318 10 77

Klicka här för att läsa vår integritetspolicy