Hörselskadades förening i Stockholms stad söker en verksamhetsledare – är det du?

apr 16, 2020

Vi i HRF Stockholm vill fortsätta att utveckla vår föreningslokal till en attraktiv mötesplats där medlemmarna trivs och där hörselsmarta lösningar är en självklarhet. Vi söker nu en verksamhetsledare som vill anta utmaningen att tillsammans med oss vidareutveckla HRF Stockholm till en modern och inkluderande förening för 2020-talet. Målet är att stärka vårt viktiga sociala arbete genom ett ökat medlemsengagemang samt att bli en tydligare röst för ett hörselsmartare Stockholm.

HRF Stockholm är en liten organisation vilket bygger på att styrelse, andra förtroendevalda och medarbetare jobbar tätt tillsammans för föreningens och medlemmarnas bästa. I våra lokaler på Södermalm erbjuder vi dagligen olika verksamheter och aktiviteter som leds och samordnas av föreningens medarbetare. Ansvarig för den operativa verksamheten är föreningens verksamhetsledare.

Som verksamhetsledare har du ansvar för att leda, samordna och tillsammans med styrelsen, övrig personal och medlemmar utveckla föreningens verksamhet. Förutom att ansvara för den löpande verksamheten omfattar uppdraget personal- och arbetsmiljöfrågor, ekonomihantering inkluderat budget och prognos, lokalfrågor samt administration. Verksamhetsledaren rapporterar till styrelsen.

Din profil:
• Du är en kommunikativ ledare med erfarenhet av ledande befattningar i ideella organisationer.
• Du har en organisatorisk förmåga samt erfarenhet av att skapa strukturerade arbetssätt och rutiner.
• Du har utpräglat god samarbetsförmåga.
• Du har god kännedom om villkoren som hörselskadade personer lever med eller har en egen erfarenhet av att vara hörselskadad.
• Det är meriterande att ha erfarenhet av att ha arbetat tillsammans med äldre och personer med funktionsnedsättning.
• Du har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Kunskaper i tecken som stöd eller teckenspråk är meriterande.
• Du delar våra grundläggande värderingar om alla människors lika värde och rättigheter.

Vi eftersträvar mångfald och välkomnar sökande oavsett ålder, könsidentitet, etnisk tillhörighet eller funktionsvariation.

Anställning:
Tjänsten är på heltid (100%) och inleds med sex månaders provanställning. Anställningen baseras på förtroendearbetstid i enlighet med Arbetsgivarföreningen KFOs kollektivavtal.

Vi emotser din ansökan senast den 30 april 2020.
Intervjuer kommer ske löpande och tillträde önskas så snart som möjligt.
Vi tar enbart emot ansökan via e-post. Skicka ansökan innehållande personligt brev, CV samt referenser till ordförande anna.quarnstrom@hrfstockholm.se. Skriv Verksamhetsledare i ämnesraden.
Har du frågor går det bra att kontakta ordförande Anna Quarnström via e-post.

Unga Hörselskadade i Stockholms Län & Stad
Malmgårdsvägen 63a, 11638 Stockholm (t-bana Skanstull)

Mail: hisuskansli@uh.se

Telefon: 079 318 10 77

Klicka här för att läsa vår integritetspolicy