Fox in a box – fre 13 mar

mar 11, 2020

Lystring alla modiga HiSUS-medlemmar. Är du 7 år eller äldre? Vill du hjälpa oss att fånga The Zodiac killer, eller att rymma från fängelset? Är du skurken eller polisen? Oavsett vad du är, kommer fredag den 13 bli grymt kusligt spännande. Hoppas du är intresserad?

Detta är en ny aktivitet, men liknar Prison Island i upplägg. Tillsammans ska ni lösa ett uppdrag, ta fast en mördare eller rymma från fängelse. Oavsett vad de är kommer de behövas listighet, samarbete och en gnutta mod. Så hänger du med?

Gården öppnar 15.00 och som vanligt kan vi hämta på skolan om de uppges i anmälan. Vi åker tillsammans från gården och är vid Fox in a Box vid 18.00. Adressen är Klara Norra Kyrkgata 29. Där får vi instruktioner och delas in i två lag. Rymma från fängelse eller ta fast en mördare. Efter rymningen eller fasttagandet äter vi en gemensam middag.

Deltagaravgiften är 100 kr och sista anmälningsdagen torsdag 12 mars 12.00. Mat och aktiviteten ingår. Denna aktivitet har ett begränsat antal platser, så de är först till kvarn som gäller. Anmälan och frågor skickas till hisuskansli@uh.se eller 079 318 10 77.

I din anmälan vill vi att du uppger följande:

  • Namn
  • Tolkbehov
  • Allergi eller specialkost
  • Hur du tar dig till och från aktiviteten
  • Om det är okej att vara med på bild i sociala medier

Hoppas vi ses!

 Unga Hörselskadade i Stockholms Län & Stad
Malmgårdsvägen 63a, 11638 Stockholm (t-bana Skanstull)

Mail: hisuskansli@uh.se 
Telefon: 079 318 10 77

Klicka här för att läsa vår integritetspolicy