Våran målgrupp

Varje år träffas många barn och unga med hörselskada genom vår lokala verksamhet i Stockholm. 

Vi anordnar aktiviteter för både barn och ungdomar och unga vuxna. Ambitionen är att ordna så roliga, intressanta, lärorika och givande aktiviteter och läger som möjligt. Att möjliggöra detta är ett av våra viktigaste mål som lokalavdelning. 

Sociala Medier

Genom att följa oss på våran Facebooksida och Instagram kan du se  vår kommande verksamhet. Där hittar du också information om hur du går tillväga för att anmäla dig till våra aktiviteter.

Barn

HiSUS erbjuder flera olika aktiviteter för barn. Bland annat minifritids, tre gånger per termin, där även föräldrar är välkomna. Vi har även våra miniläger, som kan vara en bra ingång om sommarlägret är för långt. Vår gård är även öppen för de minsta, med observation för vissa åldersgränser.

Ungdom

Som ungdom och aktiv i HiSUS finns det mängder med aktiviteter. Allt från vår ungdomsgård, till Gröna Lunds besök, helgläger, och sommarläger. HiSUS har även verksamhet under loven för dem som i Stockholm.

Unga Vuxna

HiSUS verksamhet för unga vuxna är under uppbyggnad. Vi kommer under 2021 att bygga upp verksamheten, men under 2020 har vi en skidresa som alla unga vuxna är varmt välkomna till.

Unga Hörselskadade i Stockholms Län & Stad
Malmgårdsvägen 63a, 11638 Stockholm (t-bana Skanstull)

Mail: hisuskansli@uh.se 
Telefon: 079 318 10 77

Klicka här för att läsa vår integritetspolicy