Kontakta oss

KANSLI

Peter Falkegård - Kanslichef

Vill du kontakta Peter? Maila här

Rakel Eriksson - Ungdomsledare

Vill du kontakta Rakel? Maila här.

Läs mer om Rakel

Rakel Eriksson heter jag och jobbar som ungdomsledare på Unga Hörselskadade Stockholm. Om du kommer till vår ungdomsgård eller någon annan av våra dagaktiviteter är det stor sannolikhet att vi träffar varandra där. Vi är alltid minst två ledare på plats.

Lite mer info om mig. Jag har ingen hörselskada och kan inte teckenspråk, då jag har en synnedsättning och inte ser när andra tecknar. I och med min egen funktionsnedsättning har jag en förståelse för hur det är att ha en funktionsnedsättning, även om det inte är samma typ av utmaningar jag möter när samhället har byggt hinder genom otillgänglighet eller fördomar.

I mitt jobb värdesätter jag relationen med er medlemmar och föräldrar, då jag vill kunna bemöta alla på ett personligt sätt. Det finns teckenspråkstolk på alla våra aktiviteter vid behov, då vår organisation är tvåspråkig, vill vi kunna skapa förutsättningar för alla att kommunicera oavsett förstaspråk.

Jag är utbildad fritidsledare vid Skarpnäcks folkhögskola och på fritiden är jag mycket aktiv i andra ideella organisationer.

Nønne Schjærff Engelbrecht - Kanslist

Vill du kontakta Nönne? Maila här

Rebekah Krebs - Tjänstledig

Läs mer om Rebekah

Mitt namn är Rebekah Krebs och jag jobbar på HiSUS/UHiS kansli som administratör. Det innebär att jag jobbar med allt från kommunikation, marknadsföring, ekonomi, administration, påverkansarbete, uppsökande verksamhet och även lite social verksamhet. Just nu håller vi på att dra igång 16+ verksamhet och även ett studentnätverk för hörselskadade och döva som pluggar eftergymnasialt.

Precis som mina övriga kollegor på kansliet är jag också synskadad och på min fritid håller jag på med den paralympiska idrotten goalball.

Har du någon feedback/funderingar kring vår externa kommunikation så tveka inte att höra av dig!

Vart hittar du oss?

Besöka kansliet
Malmgårdsvägen 63a
116 38 Stockholm

hisuskansli@uh.se

Posta till kansliet
Malmgårdsvägen 63a
116 38 Stockholm

Telefonummer
079 318 10 77

SKRIV TILL OSS