Vattenhopp – fre 7 aug

jul 30, 2020

Gillar du vatten? Gillar du fart? Då är detta aktiviteten för dig!! Vi testar en ny aktivitet med gården. Vattenhopp, något så simpelt som ett hopp ner i vatten. Oförståeligt? Ingen fara, vi ska förklara mer. Det är som en stor vattenrutschkana som avslutas med en flygtur ned i vattnet. HiSUS besöker norra Europas största Slip N Fly bana. Ursprungligen är det ett komplement till freestyle på snö. Känner man att de fortfarande är oklart, kan ni klicka här

Vi kommer ha en instruktör på plats som ger all info som behövs. Man hoppar i badkläder och flytväst. För att få hoppa måste man vara 7 år och simkunnig. På vattenhopps hemsida är åldersgränsen högre, men vi har fått muntligt intygande att det är okej från 7 år, OM man är simkunnig, vill säga. Aktiviteten är mellan 17.00-19.00 och ledare kommer vara på plats.

Adressen till Vattenhopp är Bosön, 181 47 Lidingö. En vägbeskrivning kommer i bekräftelsen men det funkar att ta sig dit både kommunalt och med bil. Deltagaravgift är 150 kr per medlem. Dock måste vi vara minst 8 hoppare, för att aktiviteten ska bli av, så tveka inte att ta med era vänner. Vänta med att betala deltagaravgiften innan du får en formell bekräftelse på att aktiviteten blir av. Sista anmälningsdag är ons 5 augusti och deltagaravgiften är 150 kr. Anmälan görs till hisuskansli@uh.se eller till 079 318 10 77.

I anmälan vill vi att du uppger följande:

Namn

Ålder.

Intyg om simkunnighet

Om du behöver tolk.

Hur du tar dig till aktiviteten

Om det är okej med bilder på sociala medier

 

Hoppas vi ses där!!

Unga Hörselskadade i Stockholms Län & Stad
Malmgårdsvägen 63a, 11638 Stockholm (t-bana Skanstull)
Telefon: 079 318 10 77

Klicka här för att läsa vår integritetspolicy